Lenas liv här och nu

2010-10-28
11:11:15

Torsdag

Åh vad trött jag är idag, klockan går och jag har inte kommit igången..känner lite stress nu..

Igår va jag, Matte och Robin till Härnösand och hälsade på Denise <3.
Vi mellanlandade på IKEA för lite lamp, ljus inköp för den kommande vintern...eah..lite för dyrt blev det. Känner mig lite ruinerad nu. Jag som ska hämta ut gardintyget till altan/bron också...hmm... Det är ju 16 meter tyg, det kostar fastän jag hitta superbilligt reatyg (kanske inte det jag helst ville ha, men det duger för en fattiglapp) Men det går ju endå på drygt 500kr.. (29.90 kr/m + tråd och frakt och postförskott så blev det en slant).

Jaja..man får skylla sig själv...


Det va jättekul att hälsa på Denise, mitt hjärta. Hon verkade blomsta och stråla. Tror faktiskt att hon mår riktigt bra just nu.

På vägen hem hämtade vi upp Emelie <3 i Sundsvall och skjutsade hem hon till sin mamma i Hallsta, så vi var väl hemma mitt i natten...vilken gör att jag är super seg idag.

Måste nu sätta mig och tokskriva lite svenska, ska sätta upp en pjäs av shakespears.. skriva om medletiden samt svensk språkhistoria från år 1526 fram till idag.

I morgon fredag ska jag på röntgen och kolla vart det är stopp i mina bihålor..ujuj..vad jag har kämpat med dessa sen i augusti..ngr månader. Sinova (hälsopreparat), rinicort (kortisonnässpray) rinixin tabletter..näe..lite för stunden men sen lika igen..pannrummet dunka, täppt i näsan, snorig...men ingen infekttion typ, som det visar på blodprov. 
Så nu ska jag på röntgen i morn då... 

Efter det ska jag på Jämtkeramik och följa med Lena och glasera mina grejor jag gjorde i våras (drejade)
Det har tagit lite tid..men det ska passa Lena, mig samt den hon lånar brännugnen av.. Men nu äntligen...

Näe nu ska jag gå ner och plugga..

Lite bilder kommer sen.


                                                   
2010-10-25
22:31:07

Lite till

Skriver lite till idag.
Tänkte på en sak, jag borde ju nästan köåa mig en gammal frisörstol..haha.. Jag klipper ju folk varje vecka mest.
Förr...för många år sedan så klippte jag bra många, köpte en gammal friss-stol, gjorde ordning ett klipprum...men det var tiden innan alla mina barn tog plats i livet.
Under en period blev det för mycket, nästan hatade att klippa hår..Kändes som att alltid när jag hade nystädat ville nån bli klippt och min tid fanns inte.
Nu senaste åren har det varit kul igen. Håller till i förådet i källaren (då spelar det ingen roll att det är nystädat i övrigt)..
Tar ned en stol (olika stolar för olika långa personer och hårlängd) men resten av grejorna ligger där nere..

Kom på en sak som kände superbra på många sett. Hehe...

För många år sedan (innan jag bodde med mitt ex för andra gången) lånade jag ut min dyra, värdefulla frisörsax till honom och hans tjej. Detta föll i glömska ngr månader och när jag bad om saxen tillbaka så fick jag svaret: Den har jag lämnat igen, om du sen har slarvat bort den är det upp till dig..

Till saken hör att jag visste att jag inte fått igen den...men...att strida med en vrångstut var ju lönlöst..
Sörjde saxen, använde vassa vanliga saxar vid klipp efter det.

Sedan flyttade vi ilag igen och vad hittade jag då????? I ett köksskåp???? MIN frisörsax....ha..fortfarande kan det kännas som en triumf att jag hade rätt...

Inget man direkt springer runt och skryter om..men jag var överlycklig att förenas igen med min sax...

Den är väl ca 10-12 år nu och redan på den tiden kostade den 300kr...

Har tjänat in dessa pengar många gånger på att man klipper sin familj, oavsett det är snaggat, brat-frisyrer, tuppkamsfrisyrer, tjejfrisyrer mm.. Och till 99% är alla nöjda med min insats.

Jag själv tog ju saxen i går och kapade av mitt eget hår, lite bångstyrigt är det att klippa mitt bak på sig själv...men det funkade ju..

Ja ni såg väl säkert bilderna i förra inlägget.

Nope..nu är det te dax sen kudd dax..

2010-10-25
10:25:25

Trögmåndag

Vakna gryntidigt, kaffe, macka och lite nyheter...sen råka jag somna om till 10. Jaja what ever...men det känns lite olagligt att sova så en vardag.

Tog och klippte av mig håret i går, ja ni kan tycka att det är lite men jag tog 10-12 cm drygt, rakt av där bak. Var så less riset...får väl se om jag ångrar mig..