Lenas liv här och nu

2011-08-31
22:00:46

Nu ere natt

Ja jag säger då det ;) Hoppas att orken infinner sig snart. Det tar på ett rostigt hjärnkontor med allt nytt. Orken rinner ut när dagen år över, inget blir gjort här hemma. hade inte räknat med det heller dessa första dagar. Man är ovan.. Sen tackade jag till jobb i helgen också ;) Saknar ju personal och brukare ju. Har ju inte träffat dom på snart 3 veckor, så lördag blir det studier och söndag jobb hela dan..

Näe nu gott folk, blir det godnatt för mig. Inget superlångt inlägg direkt, men jag återkommer (troligen i morgonbitti innan jag bussar mig in till stan)

Har mött några fler studiekamrater som verkar bra (skönt, man behöver ju lite tillhörighet också)

Skulle ha läst ngr kapitel till i en bok tills i morn men "my brain" vill inte det, så jag kliver upp i morgonbitti och läser vidare, sen finns ju en stund på bussen med för läsning.

Gnatt

2011-08-31
07:30:07

Godmorning

Seg morgon, men frukosten är intagen, ska fixa lite nu, sen är det bara att gå till bussen...för en ny spännande dag.
har väl inte så mycket gemensamt med de i min studiegrupp (över 50 st) De flesta är ju 20-25 men en yngre tjej och en i min ålder (ngr år yngre) verkar vara ok säkert många fler också. Kan ju inte direkt uttala mig än eftersom man knappt har pratat med någon, man har ju bara suttit och intagit information. Men helt ok att var the old lady.. Jag kör mitt race, skaffar mig min utbildning som jag tänkt mig, gör mitt yttersta för att hjälpa andra och jobbar på, så kommer allt gå galant (hoppas jag)


Nu måste jag fixa det sista...innan bussen...Kram
2011-08-30
22:26:47

True Talent och House

Undra just om jag kommer vara så här trött i 4 år? Som jag är idag och var igår! Näe det tror jag inte, är ju bara lite ovan att sitta still och lyssna. Sen är det ganska nervöst att göra nåt nytt, det kommer att ta tid, men är så förväntansfull. Kommer jag fixa detta, kommer det att vara jättesvårt eller kommer det gå galant??? Många frågor snurrar...

Nu är klockan mycket så jag kommer att krypa till kojs nu, måste upp tidigare i morn. Dusch, frukost och buss.. ja jag tar bussen fastän vi har två bilar hemma just nu, men det är inte det lättaste att få parkering och den kostar multum..Ganska skönt att bara vandra ner på stan, kliva på bussen och slippa tänka en stund..haha.

Näe god natt på er godingar..hoppas att ni har en lugn, fin men ändå spännande tillvaro i livet. Det har jag. Är tacksam för att jag har sån fin sambo och så fina barn...