Lenas liv här och nu

2011-02-28
23:04:53

Tjing

Slutprov i psykologi B kursen..VG igen ;)...superjättemycketunderbart skönt..= mera poäng och större chans till hösten..
Nu blir det en veckas ledigt från studier på grund av strul på Lärcentrum, mina betygskopior från Hjalmar e borta :O
Jahapp..ringde Hjalmarströmmerskolan förra veckan och bad dem skicka nya (för jag råkade skicka orginalen till studera.nu)..väntade några dagar, inget i postlådan så jag ringer igen..nja förstår du säger hon..vi hittar inga betyg på dig..VA!!!!! Men...sa jag. Jag fick ju skickat till mig i höstas senast och fanns jag.
Ja när var det du studerade då? frågade hon
-Ja..1999 fick jag betygen iallafall..
-Ok, ska kolla upp det då, säger hon (i torsdags) Inget med posten i fredags, inget med posten i dag...grrrhmfrrrr
Har provat ringa HELA dan, enda tills hon hade gått för dagen...
Jag går i taket om det inte kommer nåt i min brevlåda i morn...(lovar dyrt och heligt att jag får ett utbrott) (jag har veckanföremenshumör också just nu) Så Matte e nog glad att han åker och jobbar innan posten kommer..fniss.

Kenneth var till optiker idag...Oj shit...Han är närsynt och har brytningsfel, måste ha glasögon på heltid...
Mammahjärtat får nu mycket dåligt samvete..Till saken hör att vi har snackat om detta i några år men det har hela tiden blivit bortglömt att beställa tid för synkoll...STACKARN!!!

Näe du jäsiken må jag krypa till kojs ser jag, min dagtid är ute nu, får inte va uppe längre för mitt andra JAG..då blir jag så kinkig i morn..

Hasta Kvasta
2011-02-28
09:18:37

Kaffe, sol och måndag

ja godmorgon då.
Känner mig inte på topp riktigt just nu. Känner mig så där krypa ur skinnet-förkyld-trött-less-PMS-kossig...Jihooo..

Somna, vakna, somna, vakna, svettas, nyser, kill i halsen, ont i halsen, somna, vakna, somna....Vilken stressigt jobbig natt..
Men sluta klaga Lena. Lite förkylning och egobristkänslor är väl inget att klaga över. Näe jag vet, så då är jag tyst, sorry..
Sitter i morgonrock vid datorn, dricker kaffe, försöker vakna till en god och glad människa och INTE till en pessimistsklimateriekossa som jag känner mig just idag. Men alla ljud som låter kring mig (Mattes rapar), nåt ljud från tvn där det ligger tre ungdomnar (det ser ut som ett bombnedslag där..grrr) gör mig mycket irriterad och frustrerad just. Vill ha tyst nu, jag orkar inte en massa ljud, måste ladda batterierna med ljudlös tysthet...

Jag vill ha lugn och ro, tyst och nästan sterilt rent här nu. Utvädrat, frisk luft=energi.

Kommer nog att börja städa i eftermiddag när alla har åkt, sen kommer jag vända upp och ner på hela huset i morn..ha dörren på vid gavel tills jag fryser häcken av mig, och TYST..annars kommer jag att explodera som en tomat som kastas in i väggen..splatsch..

Shit va negativ jag är nu, men det går snart över. Snart är jag sprudlande glad och med all jordens energi i kroppen, ja självlysande.

Måste tala om en sak. Ilördags såg jag melodifestivalen...jag har inte sett ett enda program med melodifestivalanknytning på 10 år..jao..så jag tillhör faktiskt den gruppen som ALDRIG egentligen ser melodifestival och verkligen INTE ser det endå och säger att jag inte gör det. Men i lördags gjorde jag det..ok..dom som sjunger, ok, showen,ok.. men allt runt omkring. Det är ju inte en tävling längre, bara en massa stökjippo runt omkring..Näe..itnå för meg hell.

Näe nu ska jag röka en cigg med dåligt samvete, och hoppas att jag får styrka imig att göra ett nytt försök till att ge fan i dessa giftpinnar...lågt Lena att du trillade dit igen när du var på väg att förlänga ditt liv och rädda din kropp från detta gift. Mammas hosta och Birgers sjukhusliggande borde väl vara avskräckande nog..
Ja..tror faktiskt att jag ska klämma på mig ett plåster redan idag, försöka iallafall, göra så gott jag kan och med lite jävlarinamma så ska det väl gå eller hur?
Livet är väl mer värt än att hosta bort pga rökning, eller en massa operationer som är rökrelaterade...
Vansinnigt dumt Lena...Du som är så klok i allt annat, men inte i detta...fatta vilket gift det är, som styr hjärna så mycket..

  Kolla in lungorna Lena..kolla in...

  Dö eller lägg av...

2011-02-27
20:18:50

Sjukhusbesök

Jaha..nu har mammi och jag precis kommit hem från lassarettet. Birger ligger där han ligger fortfarande. Nersövd (inte lika hårt sovande idag, och det märktes) Jag höll honom i handen för han var lite kall och jag var som en kamin och när jag lättade på trycket så kände jag att han tryckte tillbaka, lite som att jag skulle fortsätta hålla honom...

Nu kommer det lite bilder på Birger, maskiner mm.. från denna vecka.


Här är dagen efter operation, då har han resperatorn genom munnen. Och jättemuschtas..


Här är bild på han när de har rakat bort snorbromsen (det var på torsdagen)


Här är det från lördagens besök. Då har de satt resperatorn genom halsen i stället


Dialysmaskinen


Lille Philip på sjukhusets anhörigrum


Linda, Peter och Jasmine i väntan på sin tur att gå in och krama på Birger


Lars och Erik


Medicindosmaskinerna samt respiratorn i bakgrunden


Här kommer dagens bilder. Här ser man hela respiratorn (lite mindre än man brukar se på film va?)


Kurvorna för puls, blodtryck, temp mm...mm....


Mammi snackar med Birger och kollar in alla grejor


Dagens Birger- bild..