Lenas liv här och nu

2011-09-29
07:15:10

Morn

Ett svar till en fråga

Postat av: Kajsa

Får ni hem tentan? :O Hur som helst, lycka till! :)


Tack snälla du, ja det är hemtentan. Den las ut i går kl. 16 på webCT (vår plattform) Det är 6 stora frågor, varav två frågor (som kräver 1,5 sida svar) är från en engelsk bok som jag fattar nada av :(  Det andra går ju )men hela gåreftermiddag/kväll gick åt att läsa och finna svar till fråga 1. Så att ha 1,5 dygn på sig från och med nu, känns lite.

Så min tid kommer att tillbringas på kontoret, skrivandes i ett TYST hus. Stackars dom andra i familjen men de är införstådda med att jag behöver total tystnad för att kunna jobba på med en sån här sak, så ska någon va här på bottenvåningen så är det med tysta steg och ingen volym på tvn före fredag kl.17.
Så att ringa mig på mobilen kommer va hopplöst, den kommer inte ha nån ringning på, om ni vill mig nåt så ring Mattias om det är brådis. JAG VILL JU KLARA DETTA!!!

På ont och gott detta med hemtenta, för ibland kan det va svårt att få tyst på familjen. Men dom är gulliga och fina så dom kommer att smyga här närmaste 1,5 dygnet. (och som sagt, det handlar ju bara om från nu torsdagmorgon, eftermiddag,kväll (natt) och fredag morgon,dag,eftermiddag. Efter klockan 17 får alla tjoa bäst dom vill.)


Nu har klockan passerat 7 på morgonen så jag ska skriva lite innan det är dax att åka in på skolan.

2011-09-28
23:40:31

Kalabalik i drömfabriken

Eller nåt...suck!

Redovisningen..ja..jo..så där. Va inte nervös innan, men när jag skulle inleda blev det en massa fel, så fånigt dumt..men men..har ju dessa moment som måste göras fastän det känns hemskt jobbigt, men får väl lära mig att redovisa för hel klass.. Men kände mig piss när jag gick ut, även fast det var bara inledningen och början som blev fel, sen gick det hur bra som helst.

Fick tentan också idag...HERREGUD säger jag, fick värsta panikutbrottet och kände genast att nu hoppar jag av, jag fattar ingenting, är heldum..

Nu har jag börjat lite, men i den här takten så kommer hela alltet rasa, måste lägga på en rem. Så jag har inte dött, gått under jorden eller på annat sätt förvirrat mig bort från denna blogg, men av tidsbrist de närmaste 40 timmarna så kommer jag inte att skriva så mycket här. men återkommer på fredag eftermiddag/kväll.
Är inte så anträffbar via telefon eller "live" heller för fredag kl 17.00

Godnatt
2011-09-27
22:50:16

Hello!

Im back!

Mår betydligt bättre idag, vette fasen vad som flög genom kroppen igår :(

Idag har jag fixat och donat... ja inte hemma inte..men med mina studier. Renskrivit anteckningar, skumläst den sk huvudboken, ja..jag har inte lusläst varje ord utan smått läst igenom hela, lagt i flikar där jag anser vi har haft föreläsningar om mm..

Jo men visst har jag fixat hemma, tvättat, fixat mat, plockat i källarn, rengjort mitt älskade fotbad som har stått på torkskåpet i 3 år (varför? jo för att jag inte orkat skura upp det tidigare)

har många tankar och funderingar om saker och ting, men som inte kan komma ut. får väl skriva av mig lite senare någon annanstans kanske ;)

I morgon har vi vår första redovisning i grupparbete, känns bra. sen kommer vi att få tentauppgiften, antingen i morn eftermiddag eller torsdag förmiddag-spännande.

Näe, har inte tid att sitta här. Måste inta sängläge nu strax, måste va på topp i morn :)