Lenas liv här och nu

2012-02-29
08:31:35

Skottdagen 29/2 2012

Morsning!
Dagen till ära är en extra dag, hoppas man får nånting gjort idag då ;)

Sovit max 2 timmar i natt, totalt slut i magmusklerna. Hostat så fruktansvärt så man skulle tro att jag har kikhosta. Stämbanden har tagit lite stryk känner jag.Suttit i soffan, inte så bekvämt hela tiden, men tyckte synd om Mattias igårkväll, så jag gick ner så han fick sova ifred, stackarn. Feber har jag också haft..attans säger jag. Jag vill promenera i solskenet, fånga strålarna, andras vårvinterluft..

Men det kommer väl flera dagar med vackert väder ;)

Huvudsaken man hör takdroppet, slasket när bilarna passerar..då vet man att det är lite närmare till våren :D

Idag står det (sova lite till) pluggning och mamografi på schemat. Bra det där med mamografi faktiskt och att man blir kallad med jämna mellanrum. Platta till tuttarna lite i röntgen apparaten...

Önskar att jag vore på topp, men man kan inte få allt här i världen...

Mycket snart är energin på väg upp igen.


2012-02-28
16:27:30

Host..hack..nys..host..hack..nys..

Snacka om less, hostat i natt så det gör ont i revbenen. Jag har inte varit till stor nytta eller hjälp idag. Det blev inte som jag planerat i alla fall...suck!

Men jag säger som grodan: Jag lever på hoppet ;) Och det finns dom som har det mycket, mycket värre än jag så jag ska inte klaga... (bara lite..fniss)

Hur går det i Juridiken då??? Jo det går fogan bra tycker jag. Är inte så värst bekymrad, har alltid varit intresserad av Juridik, lagar och förordningar och med några år på nacken har man ju kommit i kontakt med diverse saker..både på gott och ont :P         

Våren närmar sig, sakta men säkert...............Men snöhögarna är gigantiska länge till...suck...                                                         Love you Mattias!!!


2012-02-28
07:10:57

28/2

Just jag, det är skottår i år...en dag kvar av denna månad, ok!

Lite tung dag igår på många sätt. Förkylning, hosta och feber gjorde att föreläsningen blev inte allt för lättsam..suck!
Det har varit mycket förkylningar, infektioner mm nu sista tiden, det vill som aldrig ge med sig helt. Det tar som om gång på gång i olika skepnader känns det som.

Men det finns ju några smittor på skolan, så mycket folk som hostar, kraxar, fräser och har sig, så det är inte så konstigt. Och någon som jag tycker synd om är Malin, din stackare som är jättedålig just nu,och jag som klagar på lite feber, hosta och värk..fy mig.

Tragisk olycka hände i Hammerdal i söndagskväll, blev lite av en chock att få reda på det i går morse. En kille på 20 år omkom i en skoterolycka. Min fd arbetsgivares son.

Det gör ont i hjärteroten och man kan inte föreställa sig vad familjen går igenom nu. Mina tankar går till A och M, lillasyster E och farmor Y. Sen alla andra närstående som kämpar med sorgen just nu. Att överleva sina barn, barnbarn, syskonbarn måste vara fruktansvärt..Det finns inga ord!