Lenas liv här och nu

2012-03-31
20:13:04

KNÄCKT

Tänk vad trött man kan bli av att göra så lite ;)
Egentligen var det inte lite, men det var ju inte en jätteansträngning direkt.
Har sålt alster på hantverksmarknad idag.
Gick det bra eller dåligt?
Svår fråga..Det blev lite sålt, kanske inte så mycket som jag hoppades på men jag är nöjd.
Mycket folk var det iallafall.

Skulle ha plockat upp de nerpackade sakerna, skulle ha organiserat på kontoret, dammsugit golven, läst lite rapporter inför veckan, fixat och donat, dragit ris, grejat med plantorna, stansat lite mera...osv..
                          MEN

Jag orkar inte, kroppen är totalt slut, hjärnan likaså.

Känner mig inte riktigt ok i kroppen..

Snart sova så blir det mycket bättre i morgon, det vet jag ;)

Bilder från dagen kommer sen.
Kram och godnatt

2012-03-30
22:49:27

Nya idéer

Gokväll!

Kropp och själ är totalt slut nu. Kryper strax till kojs. Äntligen har jag börjat öva in mig på att stansa tags. Svinkul :)

Gjorde bara ngr prov i kväll med ett trött öga. På söndag (förhoppningsvis) kommer jag kunna visa några färdiga visningsalster. Men ett litet smakprov på mina övningsobjekt kan ni få.


Inte så bra bilder (telefon)  men lovar att det kommer mera...
Natt natt
2012-03-30
10:22:42

Sirapshjärna

Usch..att utsätta sig för denna press gång på gång. Tycker verkligen inte om salstentor. Känner sådan press att jag måste minnas, måste, måste..
Som ni fattar så känner jag mig inte nöjd med dagens insats vid tentan..Kollade mig själv innan jag for dit, komihåg massor... Sitter i salen, fattar allt men ord, begrepp och förklaringar irrar omkring i min trånga hjärna. Så inte fick jag ner det som jag borde ha skrivit, tyvärr. Har försökt svara på det mesta, men känns inte ok...Omtenta är mitt andra namn!

Jaja..nu är det gjort, thats it!!

Lugna ner mig lite nu då, ladda om till att åka bort på VS Garaget och rigga inför morgondagens marknad. Känns inte laddad för det alls. Men skulle behöva kursa iväg lite grejor.

Ha en fin helg everyhopa. Jag deppar inte ihop för att jag för tillfället är något frustrerad. Min helg kommer att bli helt ok, så det så ;)