Lenas liv här och nu

2014-08-31
10:51:18

31 augusti

 
 
 
Semesterns sista dag :/
Vart tog tiden vägen? Jag tänkte mig så mycket. Resa runt lite, golfa mycket, fixa här hemma, vila, njuta...
Golfa har jag gjort, men sista rundan härom dagen tog det lilla självförtroende jag hade ;) vilat har jag gjort, läst böcker - Isfolket. Har plöjt igenom några böcker men sen....ja tiden fanns inte till det jag ville, eller rättare sagt orken :(
Vårterminens C-uppsats tog mycket tid och energi, jobbat ganska mycket i sommar...
 
Låter lite som att jag klagar...jo lite då. Har fortfarande lite prestationskrav på mig själv, fast jag har blivit bättre med åren på den fronten :)
 
Ja i morgon drar sista terminen igång, lite konstigt känns det. Snart är 3,5 år av studier slut. Måste säga att tiden har gått fort, man har som inte hunnit tänka..
 
Sommaren har varit vacker, första delen av sommaren var kall men juli var underbar, önskat att man hade kunnat stanna tiden liten då :)
 
 
2014-08-23
09:31:26

23 augusti

Nu är det nära...
Hösten alltså....
Vad tycker ni om det? Jag blir lite vemodig i år faktiskt, sommaren har varit underbar, varm, ljuvlig men...
jag är inte riktigt förlikad med att värmen försvann så där direkt, känns faktiskt lite höstigt..
Jag gillar hösten egentligen men i år...känns det inte riktigt lika som förut?
Tre av fyr veckors semester har passerat, en vecka kvar alltså. Känns som det brukar att man hade förhoppningar om att göra mera..haha.. och sedan blev det inte så mycket. Men vila har jag gjort, läst böcker, eller rättare sagt läser böcker gör jag, något jag inte har hunnit med de sista 5-10 åren. Jo läst har jag väl gjort men det är ju bara studielitteratur.
 
Har mycket höstskojläsning som väntar på mig :) 38 böcker kvar att läsa av serien jag läser, sedan får jag mina favorittidningar varje månad också och nu ligger jag lite efter i läsningen så jag har lite lager.
 
Ja nu drar min sista termin igång, sen har jag gjort 3,5 år på skolbänken...jisses..jag trodde faktiskt inte att jag skulle palla med det, eller att det skulle vara för svårt för mig men...tycker ärligt sagt att det har varit mycket fjant i denna utbildning, kunde ha effektiviserat denna utbildning lite. Det har funnit någon enstaka kurs som har varit lite svettig rent tidsmässigt men annars har det varit ganska enkelt om man har planerat i tid det som ska göras.
 
Nu ska jag städa lite här hemma, hasta kvasta