Lenas liv här och nu

2014-03-31
10:11:06

Ny dag, ny vecka, ny kurs :D

God förmiddag!
Vitt på backen men varmt ute. Har nyss prommat med vovven :) = energiboost!
Under promenaden så ringde telefon och ännu en ringde och frågade om jag ville ha jobb. Tror inte att jag hade sökt detta, men så skoj att det finns högvis med jobb :) Tråkigt att tacka nej då jag redan har ett drömjobb just nu ;)
Idag börjar C - uppsatskursen och i morgon har vi vår första träff med vår handledare. Ska bli spännande!
I väntan på träffen ska vi förbereda lite praktiska saker samt att börja finslipa på den text som vi redan har. Är taggad till tusen :D
 
 
Ska passa på nu och gå igenom all text och ideer till text som vi har, så jag har något att göra idag ;)
 
Hasta kvasta!
 
 
 
2014-03-30
07:21:05

Tyst

Huset är tyst, det är vindstilla och lugnt i trafiken här nere på E14. Söndagar är bäst ;)
Igår blev det städning av bil, tvättning av bil och sedan nersmutsning av bil :/ haha.. For iväg med vovven för en skogspromenad och där vi var tvungen att parkera var lite lerigt och då blev bilen lite smutsig, men långt i från som den såg ut innan tvätt.
Robin och Evve var här med och fixa till sin bil med :)
 
Skulle inte plugga något i helgen, skulle inte tänka på skolarbete.... men...så råka jag bara fundera på hur vi skulle utforma vårt missivbrev som vi ska skicka ut till personerna vi har tänkt oss att intervjua så då var jag tvungen att knåpa i hop ett förslag som jag skickade över till min kompanjon ;)
 
Vad bjuder denna dag på då? Hmm..
 
Jo, jag måste leta rätt på en passande matta och lägga i hallen för den lilla skrapa-av-fötterna-mattan nere i farstun räcker inte för att stoppa allt grus som den lurviga lilla fyrfotingen drar in. Grus i hela nedervåningen har vi och jag som inte tycker om att ha smuligt under fötterna :( 
 
Måste sköta om mina små plants också lite.
 
 
2014-03-28
21:07:55

Polecat

Mina gamla kära gympa/promenadskor börjat sjunga på sista versen och det gör mig olycklig. Köpte nya dojjs redan förra sommaren men det var ett dumt köp. Dom känns inte ok. en kort stund men sedan blir tårna bortdomnade :/ och de gamla..har snart ingen sula kvar och det har gått hål under ifrån.
så blöt om fötterna blir jag